Aplikasi Facebook : Who Are You?


Assalamualaikum.

Bosan-bosan saja godek beberapa aplikasi facebook dan akhirnya terserempak dengan satu aplikasi yang define fakta tentang diri kita. Walaupun aku tau ini semua merapu but cmon la, chill. Sekali sekala main aplikasi macam ni best jugak hihi. Dan tadaaa inilah dia hasilnya.


Not bad. Boleh dikatakan sama la juga dengan personaliti diri aku (sori termasuk bakul terangkat sendiri). Wakakaka. Korang pun apa salahnya cuba sekali. Tak susah mana pun, hanya perlu login dengan facebook sahaja. Lepas tu done. Kalau dah cuba bagitau la aku apa yang korang dapat tau.

Klik sini ---> Who Are You? <-----

Apapun sekian sahaja short entry aku setakat ini. Nak try aplikasi lain pulak. Diingatkan, cuba boleh tapi percaya jangan hahaha. Okay jumpa lagi di lain masa. Tata.

Comments

  1. Nice apps! Kadang2 benda ni kebetulan betul. Tapi tak taksub pun :D

    ReplyDelete
  2. Menarik ni.. Dulu suka sgt cuba apps camni... skrg jerk x de masa nk mengadap dah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan Makanan Korea di DUBUYO

Review Filem : Train To Busan (2016)

Backpack ke Ipoh Part 1 : Stesen KTM Ipoh